Videoslots

Videoslots en gokkasten zijn door verloop van tijd aardig verbeterd en hebben een flinke vooruitgang in populariteit geboekt wat het gokken plezieriger maakt. Dit laatste komt vooral vanwege de nieuwe technologische ontwikkelingen. Zo kon u vroeger maar één spel spelen op een fruitmachine, maar vandaag de dag kunt u deze ook op internet en online spelen in een vernieuwd jasje. Niet alleen zijn de videoslots en gokkasten digitaal geworden, ze zijn ook uitgerust met meerdere mogelijkheden en uitgerust met grafische filmpjes, waardoor u bijna was vergeten dat u een gokspel ging spelen.

Op het internet zijn er tal van videoslots te vinden. Dankzij de digitale revolutie zijn deze videoslots allemaal uitgerust met prachtige spellen die u veel speelplezier zullen bezorgen. Videoslots hebben nog een groot voordeel ten opzichte van de oude gokkasten. Dankzij de digitale aansturen, is het mogelijk veel meer winlijnen in te voeren dan de oorspronkelijke fruitautomaat. Hierdoor is de winkans op een nieuwe machine dus veel groter geworden, waardoor u veel meer prijzen en andere bonussen kunt winnen!

Wanneer u eenmaal begint te spelen aan deze nieuwe generatie van videoslots, zult u eigenlijk niet meer willen stoppen. Niet alleen omdat er meer prijzen te winnen zijn, maar ook vanwege de vele leuke animaties en filmpjes die u te zien krijgt bij het draaien van een winlijn. Veel online casino´s voegen met regelmaat nieuwe machines toe omdat deze razend populair beginnen te worden. U kunt bij veel videoslots tegen geringe inleg al veel speelplezier beleven!

Doordat de inleg van de videoslots niet extreem hoog zijn, is het mogelijk met een beperkt bedrag zeer vaak mee te spelen. Natuurlijk is het ook bij de videoslots mogelijk om eerst bekend te worden met het spel en de bijbehorende spelregels, dankzij de gratis “fun mode”. Hiermee kunt u zonder kosten eerst een aantal rondes proef draaien, voordat u besluit de betaalde videoslots te gaan proberen.

Wanneer u eenmaal bekend bent met het spel, zult u al snel merken dat u ook vaak extra spellen kunt spelen om zo extra bonuspunten en tegoed in de wacht te slepen. Dankzij deze mogelijkheid bent u dus gegarandeerd van meer speelrondes op de videoslots! Dit gratis gewonnen bonustegoed geeft u dus ook een extra kans op een van die prachtige jackpots die er te winnen valt! De combinatie van veel spellen in slechts één videoslot, leuke filmpjes en animaties en de vele bonussen en geldprijzen zullen u nog vele uren aan speelplezier opleveren!

Wanneer u voor veel prijzen wilt spelen, is het een echte aanrader om eens de zogenaamde Avalanche videoslots uit te proberen. Deze speciale gokkasten geven bij een gespeelde winlijn extra kansen op prachtige prijzen. Dit komt omdat de winlijn zal verdwijnen en weer andere symbolen of figuren weergeeft. Hiermee krijgt u dus nog een extra kans om meerdere winlijnen te vormen.
Wanneer u echt een gokje wilt wagen is een zogenaamde Nudge videoslot ook echte een aanrader!

Als u een speelbeurt heeft afgerond, en misschien denkt dat u niks gewonnen heeft, staat u een hele leuke verassing te wachten! Plotseling zullen de rollen met afbeeldingen en symbolen veranderen waardoor u wellicht alsnog in de prijzen zult vallen.